Υπηρεσίες

Οι παραπάνω στήλες που συμπεριλαμβάνονται στον ιστότοπο ενσωματώνουν τις κυριότητες δυνατότητες προσφοράς υπηρεσιών από πλευράς της διοίκησης του Επιμελητηρίου και συνοψίζονται παρακάτω :

 1. Δημοσίευση άρθρων, αναφορών η εκθέσεων καθώς και τεχνικοοικονομικών μελετών, αναλύσεων η εμπεριστατωμένης βιβλιογραφίας από επιχειρήσεις και επαγγελματικές ομάδες των δύο χωρών  καθώς και επιστημονικών η πολιτιστικών δρώμενων.

 2. Ανάρτηση ψηφιακών οδηγών για επενδύσεις η εξεύρεση εταιρειών και επιχειρηματικών εταίρων από κάθε τομέα οικονομικής δραστηριότητας μεταξύ των δύο χωρών.

 3. Ταξιδιωτικοί οδηγοί και ευρετήριο προορισμών η ανάλυση και παρουσίαση προορισμών τουριστικού ενδιαφέροντος πάσης φύσεως όπως συνεδριακού, θρησκευτικού, ιαματικού, αθλητικού και ψυχαγωγικού.

 4. Βίντεο, φωτογραφίες, ταινίες η τρέιλερς από δραστηριότητες πάσης φύσεως όπως διεθνή και εγχώρια φόρα επιχειρηματικών επαφών, συνέδρια, διοργανώσεις και διαγωνισμοί επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, πολιτιστικές δραστηριότητες και ομιλίες προβεβλημένων προσωπικοτήτων και ειδικών.

 5. Παρουσίαση Webinars, για εκπαιδευτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς .

 6. Διαγωνισμοί επιστημονικού περιεχομένου για μαθητές και φοιτητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

 7. Προσφορές χορηγών για διακεκριμένες διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας : όπως η Reggata Αιγαίου, ο Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών η το Ετήσιο Μουσικό Φεστιβάλ των Κυκλάδων στην Σύρο, συναυλίες κλασσικής μουσικής στην Πράγα κλπ.

 8. Προσκλήσεις στο κοινό για συμμετοχή σε τοπικές η διεθνείς διοργανώσεις από τον χώρο των επιχειρήσεων της πολιτικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

 9. Ανάρτηση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και προσκλήσεις συμμετοχής σε κυβερνητικούς διαγωνισμούς όπως ιδιωτικοποιήσεις και αποκρατικοποιήσεις.

 10. Εκθέσεις Τέχνης και Επιχειρησιακά Σεμινάρια.

 11. Ε-mail alerts προς όλους τους χρήστες σχετικά με εξελίξεις, επαφές και πολιτιστικά δρώμενα στον τομέα του ενδιαφέροντος τους.

 12. Προσκλήσεις συμμετοχής σε εκδηλώσεις όπως Λυρική Σκηνή, Εθνικό Θέατρο, Ηρώδειο, Θέατρο Badminton και ανάλογες διοργανώσεις σε επιμέρους πόλεις της Τσεχίας.

 1. Eξεύρεση επιχειρηματικών εταίρων, αντιπροσώπων η συνεργατών πάσης φύσεως καθώς και συστάσεις φορέων επιχειρηματικής συνεργασίας σε οποιοδήποτε τομέα της οικονομίας επιθυμούν οι επιχειρηματίες.
 1. Υπηρεσίες Σύστασης εταιρείας, νομικές υπηρεσίες εκπροσώπησης για επίλυση διαφορών, μηνύσεις η καταγγελτικές πράξεις επιχειρηματικών διαφορών.
 1. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Φορολογίας εισοδήματος φυσικών η νομικών προσώπων στην Ελλάδα η στην Τσεχία.

 "Oι χρήστες μη μέλη του Επιμελητηρίου θα επιβαρύνονται για τις παραπάνω υπηρεσίες με ειδικό τέλος παροχής υπηρεσιών."